Hondendag - 18 augustus 2019

Joey nodigt al haar vriendjes uit in de Makelarij op zondag 18 augustus. Die dag staat alles in teken van hondjes en hun baasjes.

Allemaal welkom in de Makelarij dus! De toegang is gratis. Voor de activiteiten vragen onze partners een kleine bijdrage.

Het programma van de dag:

Hondenwandeling (gratis) onder leiding van Bruintje het Beertje (en baasje Christophe)

Professionele fotoshoot hondjes en hun baasjes by Suzan Fastré Photography

Suzan legt graag speciale familiemomenten vast en vandaag kan je bij haar terecht voor de tofste foto’s met jou en je trouwste viervoeter. In de Makelarij bouwden we samen met Suzan een leuk decor van vintage meubeltjes.

Grooming sessies by Het Trimstation

Mélodie is gediplomeerd hondentrimster voor de kleinste honden tot de grootste rassen. Ze biedt ook honden hebbedingetjes aan: houten decoratie voor thuis, speelgoed, vachtverzorgingsproducten en -materialen

Infostands en een marktje met zelfgemaakte en natuurlijke hondenspulletjes

 • Nayeli Dogs by Gwendoline Meex

  Gwendoline maakt halsbanden van PPM en Paracord. Ze adviseert je over het gebruik van etherische oliën en je kan bij haar terecht voor info over therapie met je hond.

 • Dogs Make My Day by Noortje Raedschelders

  Noortje verkoopt natuurlijk hondenvoer en gezonde hondensnacks, kwaliteitsvolle accessoires zoals mandjes, dekentjes, harnassen, koelvesten, koelmatten, denkspelletjes en hondenspeeltjes.

 • Dierenasiel Dierenvrienden Sint-Truiden

  Het voornaamste doel van het dierenasiel is de opvang van thuisloze dieren, meestal gezelschapsdieren zoals hond of kat. Het dierenasiel draait vooral op vrijwillige krachten. Kom vandaag kennis maken. Misschien is het iets voor jou.

 • Centrum voor Geleidehonden

  Het Belgisch Centrum voor Geleidehonden (BCG) in Tongeren is een professioneel opleidingscentrum voor blindengeleidehonden. In de Makelarij zullen we vandaag dopjes verzamelen ten voordele van het BCG. Zij verkopen de ingezamelde dopjes om te worden gerecycleerd in duurzame materialen.

Lunch-menu in Taverne de Kazerne, ook voor onze kwispelende viervoeters. En zelfgemaakte hondenkoekjes!