IRON SKY CUSTOM & DESIGN

Ondertussen al bijna 20 jaar geleden behaalde ik mijn motorrijbewijs en al snel kwam de eerste motorfiets. Na een tijdje rond gereden te hebben met een standaard motorfiets, begon het toch te kriebelen om er andere uitlaten onder te steken. Ondertussen was ik ook afgestudeerd en had ik de tijd om mij in te schrijven voor een cursus motor- en bromfietstechniek aan de avondschool.

Wat begon met het vervangen van 2 uitlaten, eindigde in een complete ombouw van mijn eerste motorfiets. Daarna volgde een GSXR 750 en een TL1000S en de rest is geschiedenis.

Vorig jaar heb ik de knoop doorgehakt om eindelijk eens te gaan doen wat ik graag doe en sinds 1 april 2018 (nee dat is geen grap) bied ik mijn diensten ook aan anderen aan.

Je kan bij Iron Sky terecht voor het laten aanpassen van je motor, van het monteren van aftermarket parts tot unieke onderdelen, maar ook voor het onderhoud van je motor.

Los van het motorfietsverhaal, kan je hier ook terecht voor het onderhoud van machines met een 4-takt motorblok (grasmachines, e.d.) en laswerken (metalen constructies, kleine laswerken, ...).

Meer weten : Iron sky custom & design

GALLERY

CONTACT

Wil je graag met Iron Sky in contact komen. Via onderstaande button kan je contact opnemen met Carl van Iron Sky customs & Design.

mail: ironsky@makelarij.be